Bouřka

Bouřka

Anotace: .....Miluju bouři, i když být zároveň v něčí naruči musí být stokrát krásnějšííííí.......jéé:)

Miluju bouřku,
energii světa,
vášnivou krásku,
kdo ji polehtá?

Doprovází jí proudy vody,
bičujou ji touhou,
nikdy se nedají dohromady,
nechají ji holku ubohou.

Já ráda poslouchám jak je silná,
ona není snad nikdy milná!!
Večer je to s ní nejhezčí,
obzvlášť, když milenecká těla promočí.

Po ní však přijde klid,
obloha jasná, samá hvězda,
Orgasmus již je pryč,
v postelích spí český lid.

Nadšení už vyprchává,
bolest ze živote vynechává.
Bouřka je má jediná,
láska se mnou nevinná.
Autor Kirsten, 22.08.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoucka moooc , jen pis dal, je to bajecne..

13.09.2007 21:05:00 | carodejka

pěkná básnička =) fakt,že jo..ale máš tam dost chyb ... ale nevadí to..stejně je to pěkná básnička =)

24.08.2007 22:47:00 | Albertinka

:o)

22.08.2007 12:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí