Hmyzí párty

Hmyzí párty

Anotace: Hej jak to uměj Brouci pěkně na louce Roztočit!!!

Za kopcem se slunce probouzí,
slyšíš jak kohout kokrhá,
dnešní den báječnou párty nabízí.
Musíš jít slavit, když mládí tě zavolá!
GO!
Nebe modrá, tma už padá.
Pod rosou se třpytí tráva.
Chroust už dveře otvírá a kouká ven,
„mmmmmm dneska bude boží den!“
Beruška už od půlnoci maluje svou krásnou tvář.
V mraveništi to vře taky. je pěkný den a žádný mraky,
Všechno odstartuje slunce zář.
GO!
čiky čiky hej hej hej. Pojďe s náma dneska ven!
Budem kalit, budem zpívat, Vítr to dnes přivál sem!
hudba duní v každém kvítí, mraveniště se už řítí,
Budem pařit jé jé jé! To bude zas všem nám zle!
GO!
Těla tančí, v baru se už nasává!
Každý párty se dnes oddává.
I hovnivál má super hroudu.
Zábava je v plným proudu.
GO!
rosy už se nedostává, Barman na slimáka domů mává.
i ty kluci komáří, pod pivem narážely do chmíří.
Dnes to pálí, dnes to jede!!!
každý sám se domů veze.
GO!
a Když na vrchol oblohy se slunce tlačí.
každý v horku pozná,že dnes to stačí.
Rači to už zabalíme.
Ale zítra… zas a znova.
Uslyšíte stejná slova…
Budem zpívat, budem tančit.
A zítra zase, můžem začít!!!
Autor svištící vítr, 24.08.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No pobavilo mně to..."Go!"

26.08.2007 17:16:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí