Půlnoční déšť

Půlnoční déšť

Anotace: Miluju, když prší, miluju noc, miluju vůni deště a nárazy kapek do okenních tabulek :) Asi jsem romantik...

Temný závoj obestřel okolí
a střepy křišťálu naráží v neprevidelných intervalech na skla oken
A svět mlčí...
leskne se slzami roztrženého nebe a mlčí
Ach to ticho - snad klid před bouří, snad po ní
A jak ten svět voní!
Voní vodou, voní větrem, voní sám sebou...
A přece ne!
Voní tebou...
Voní vším a ničím, vždy, nikdy...
Pokud vůbec
Voní a prší, prší a voní..
A pak...
Kde se vzalo v nebi tolik křišťálu?
Autor pax.deora, 11.09.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí