Fantazie

Fantazie

Anotace: Pohádkový podzimní čas....

Podzim je čas fantazie

víl,driád a najád,

tancují spolu v zářivých barvách

a drak jim do toho zpívá

má krásný tichý hlas

šumění stromů připomíná.

Vodník a rusalky chystají vodu

aby se uklidnila

dávají pokyny na zimu

aby se žádná rybka neztratila

Bludničkové zas vidí mračna

zima bude určitě zlá

vidí všechno černě

i noc jim příjde jiná

Krásné plesy s královnami

se budou konat znova

jsou pozváni,všichni

kdo věří na pohádky a sen
Autor Elizabeth-Lili, 12.09.2007
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě fantastická, stip 1**

16.11.2007 11:42:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí