Vlci lidem

Vlci lidem

Anotace: Co by asi vzkázali vlci lidem, kteří je už téměř vyhubili? Možná právě tohle.

Vlci lidem

Jen les nám je domovem,
kde vítr trhá uši,
jak k nám nese Vaše slova,
i my máme duši!

Duši, která nezná,
než úprku a běh,
před zbraněmi lidí,
maj za námi spěch.

Že prý jsme Vám ovce
kdysi zabili,
jenže to Vy nás
téměř jste vybili!

My žít však chceme dál,
a tak, ač člověk si hrál
s životem a smrtí,
dál naše vytí letí
lesem, skrze jehličí,
a až k Vám,
do domů, do chýší.

A jestli jednou přece,
ze světa zmizíme,
vězte, že naše vytí,
pro Vás trýznivé,
ozývat se bude dál
lesy, jak by démon
na stromy v nich hrál!
Autor E., 14.09.2007
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Hedvika, Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohdy ano. Bohužel.

13.01.2008 15:26:00 | E.

Člověk je nejkrutější ze všech tvorů! :(

13.01.2008 10:36:00 | Charibeja

Hlodavce a podobných si nevšímej :,)

14.09.2007 17:31:00 | E.

nevím jak ty ale já vidím vlků plný kraj
Liter je vlků ráj

jen si zkus ukázat srdce
a už zavřou tě vlci do klece

14.09.2007 16:51:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí