Zamyšlený podzim

Zamyšlený podzim

Anotace: podzim z mnoha pohledů... :)

Podzim...ten čas,
pln vzpomínek a krás,
zapomenutých světů,
odkvétajících květů...

Podzim...ten čas,
co mate všechny snáz,
než v jiných ročních dobách,
co nadchnou davy z nás.

Podzim...ten čas,
kdy spadne první vlas,
ze stromových alejí,
když jen se větrem zachvějí.

Podzim...ten čas,
kdy meluzín je sraz,
se srdcem plným naděje,
rozfoukají závěje...
Autor Ceraa, 05.10.2007
Přečteno 639x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...než nás zima přikreje...:)

04.11.2007 19:22:00 | Meiv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí