V lese

V lese

Anotace: překvapivě idylická na náladu nejtemnější... přírodní lyrika

Kořeny vyvráceného stromu,
hříbek v pařezu,
rašeliniště v lomu,
plavuň ve vřesu.

Z pod kamene vyvěrá pramínek,
potok nese spoustu vzpomínek.
Šumící bor
oživuje ptáků chór.

Pár trsů kapradí
srnčí cestu přehradí.
V křoví uzříš divočáka,
který kamsi chvátá.
Autor Rikitan, 10.10.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí