první sníh

první sníh

Anotace: ..pohádkové ráno..

Oblékla si dnes
vločka malá,
šaty krásné svatební,

myšlenka jí
přitom hřála,
na té pouti poslední,

spolu se svými sestřičkami,
padaly v němém úžasu,

ženicha na zemi,
hledaly marně samy
a s povzdechem
vpily se prozatím do času...
Autor chalcedon, 06.11.2007
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Bíša, mattoni.uz.neni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I přes teplo jara zastudila... příjemně.

26.04.2009 13:16:00 | ziriant

jako ta vločka
ve smutné nostalgii
vpíjím se do času
nad marností světa
a všeho, co míjí
...

14.11.2007 07:13:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí