Pozdrav od Martina

Pozdrav od Martina

Anotace: ***

Už přijel na bílém koni,
na jehličí vločky roní,
něžný valčík tancuje si,
z krajek šaty stromy nosí.

Schoval naši matičku zemi,
snížek bílý krásně němý,
schoval ji nám na chvíli,
než nám pole zesílí.

Když se dívám na nebe,
na tváři mě zazebe,
rozpouští se v obličeji,
vločky bílé, jež se chvějí.

Miluji ten snížek bílý,
podporuje lidskou píli,
přijde zas čas vánoční
a krásná mše půlnoční..
Autor Markéta.., 11.11.2007
Přečteno 494x
Tipy 7
Poslední tipující: lela, Roger, David., Bíša, Žqáry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Naprosto krásná báseň

16.11.2007 20:11:00 | Lonika

nádherná,tak to nějak vskutku je... Martin"

13.11.2007 22:09:00 | Roger

Ano, nádherná...

11.11.2007 13:25:00 | Bíša

Skvělá:-)

11.11.2007 12:46:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí