Vojáčci

Vojáčci

Anotace: ach...ti vojáčci (něco tak bez rytmu, snad to ani nečtěte)

Vojáčci, s bílými fráčky,
jenž příchází ze severu,
cožpak jim nikdo neřekl,
že bílou ušpinit lze nejen od omáčky?
K tomu já odvahu neseberu,
proč tys k nim na zem klekl?

Prosíš snad za odpuštění,
že leží bahno na zemi,
pravda - nijak milé přivítání,
kdyby mohli odešli by, veřte mi.

Není tu s kým bojovat, prý se všeobecně tvrdí,
kdyby každý vojáček, ten z tisíců, mohl, pronikl do myslí a pasivitu změnil.

Těžké rolby ničí je,
tahle vákla smyslu pozbývá,
Prosím milost - stále přibývá,
člověk prosby schválně pomíje
od sněhu zachraňuje vás,
co na tom, že zabíjí vojáčky - nás.
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Šerák, Breakthru, Lisa.Ginmi, Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fight fight fight!

16.11.2007 09:12:00 | M.V.Jung.

:+)

15.11.2007 21:27:00 | Bíša

nezabijí!!! to si piš!!!

15.11.2007 21:23:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí