Žena v jabloňovém sadu

Žena v jabloňovém sadu

Anotace: ***

V pozdní letní podvečer
Slunce hlavu svou oranžovou
K obzoru pozvolna sklání
Paprsky jeho dlouhé sad s jabloněmi
Do teskné nálady červánkové zahalují

V tom melancholicky zabarveném sadu
Žena stojí v náladě veskrze splývavě jabloňové
S vůní a krásou toho místa se ztotožňuje
Se v jabloň proměňuje …
Autor WWW, 09.06.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí