Obraz

Obraz

Anotace: občas se vnutí i neradostná vize...

Zaniklý svět
křičí o pomoc spálenými ústy
rozvalin civilizace
slunce s krvavou slzou
hledí z obrazu,
jejž namaloval
surrealistický bůh,
který se neslitoval
nad člověkem
ani sám nad sebou
a pak odešel
od svého díla
zničen
jeho nedokonalostí
a hrůzou
Autor Dolma, 02.01.2008
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí