Nebeská krajina mraků

Nebeská krajina mraků

Anotace: tohle me napadlo, jak jsem sedel ve skole a dival se z okna, krasne se blizily k nam mraky a prelevaly se pres nedalekou horu

Krajina nad krajinou,
vzhlížím k nadlidským výšinám.
Krajina nad krajinou,
pod modrou kupolí.
Krajina nad krajinou,
při svitu Zlaté planety.
Krajina nad krajinou,
na hřejivých duchnách.
Krajina nad krajinou,
jak zářivý a teplý svět.
Krajina nad krajinou...
----
dívám se jak mraky objímají hory
Autor sambada, 19.01.2008
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí