J.L.P.Z.

J.L.P.Z.

Anotace: Jaro, léto, podzim, zima....co dodat:-)

První raketa vzlétla, potřísňujíc zimní nebe,
ohlášen byl nový rok,
společně teď vedle sebe
učiňme do něj svůj první krok.

Tak tedy, když zima řádí,
my bráníme se teplým čajem,
však zeleň bílé peřeje už klátí,
zalévaje zemi barevným krajem.

Teď kraje se pyšní barvami,
a každá každou míjí,
vše nabírá na intenzitě
a slunce je náhle v říji.

Čas tropických radovánek přichází,
však květena tu usychá
a první list strom opustí,
barva léta utichá...

Éra holých stromů je zde,
uschlá tráva třísní zemi,
mráz a chladno všude na zdech,
po létě zastesklo se mi...

Nyní je však zimní čas,
pro nás velmi náročný,
na jehož konci s rodinou
strávíme čas Vánoční.

Zas konec roku nastal,
my horlivě slavíme
příchod roku co požene nás dál,
co však bude se starým rokem,
jó, to my nevíme...
Autor Ph0+, 21.01.2008
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Xsa_ra, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda dost dobrý.... To bych do tebe neřekla ;-) Moc pěkný!

03.03.2008 21:02:00 | Ph0+

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí