Času dost.

Času dost.

Anotace: Co máš udělati hned,odlož na zítřek a celej den si udělej volno!!

Gabkin nosil mnoho dní,
svoje boty pracovní.
Byl s botama u soudu,
i tam dělal ostudu.
Jezdil v autě,chodil pěšky,
po mnoha dnech velký smrad,
i ponožky měl snad,
ha - byly to ponožky?
Aneb v botech jenom vložky?
Nedivte se lidičky,
voněly mu nožičky,ponožky,vložky i botičky.
Autor NIKBAG, 07.02.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ucítil bych to ze Sušice až v Brně...

08.02.2008 13:51:00 | Bíša

S Tvou anotací jsem se celý život řídil, ale proč tak
zavidíš svému dvojčeti, dokonce i stojaté ponožky, hihi.

07.02.2008 10:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí