Trempový zážitek

Trempový zážitek

Anotace: bez ...

Ráno otevřel očka,protáhl hřbet,
vzápětí budík zařval i za své dostal hned.
Z venku slunce přes okny se dere,
byť je mráz ,už však hezky hřeje.

Kafčo na stolku uvařený mám,
k tomu housku zbojnický salám.
A ejhle ,Fernet –to je paráda ,
Opice v Beskydech ?Hm,to je záhada.
Mráz a voda dělá zázraky,
když k tomu do sebe obracíme panáky.

Vítr cloumá kmeny stromů,
únava nás nese z kopců dolů,
vzpomínka z dobytí vrcholu,
lidičky…,nám se nechce ani domů.

Do duše se nám vnesl klid,
zážitkem výhledů boží to hit,
ze stresu je rázem přetrhaná nit,
nechci se vracet,jen zavřít oči,
poslouchat šumivou hudbu,ouškům znít.
Autor Marisek, 10.03.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Veríssek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí