Den a noc

Den a noc

Anotace: Název je za vše...

Když sejde se den s nocí
a bez cizí pomoci,
střídají se den co den,
zdá se nám to jako sen.

Když ráno přijde k nám, vše ožívá,
člověk i tu lásku prožívá.
Když příjde noc, odcházíme spát,
doufáme, že krásný sen se nám bude zdát.

Vše začíná ránem
a končí nocí.
Buď s vým pánem,
nad touto mocí.

Ránem začínej nový den,
přes poledne pokračuj v krásný děj.
Večer potom pomalu ulehej
a v noci sni krásný sen.

Řiď se pokyny přírody,
nechej plynout dny.
Nechej plynout i ty noci,
jen podej ruku pomoci.
Autor KiQi, 20.04.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí