Jedna ryba povídá

Jedna ryba povídá

Anotace: ...............

Jedna ryba mi povídá,
nepůjdeme spolu do kina,
vypijeme spolu sud piva,
přes hory,
přes doly,
dáme pozor na kanály,
velké kaluže přeskáče,
malé kaluže projdeme,
ska nám do toho hrát bude,

dneska zmizíme,
na mys dobré naděje,
s baťohy se vypravíme,
než slunce vyjde,
měsíc v úplňku zapadne,
ska nám do toho hrát bude.
Autor Vlk v rouše, 21.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., HannyJanny, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kino nemusím ... ale si jen tak vyjít ... to by mohlo být bájo.

26.04.2008 21:55:00 | NikitaNikaT.

Fakt dobrý a já hloupá si myslela, že ryby jsou němý
:-))

23.04.2008 21:16:00 | HannyJanny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí