Když padají hvězdy...

Když padají hvězdy...

Anotace: pro tulácký srdce se zalomeným palcem

Život je dlouhý,
ach moje touhy...
Jdem ruku v ruce lesem
k zemljance pod skalou.
Do tmy tam pro tebe přednáším
romanci prastarou
o Karlu IV. a Bušku z Velhartic.
A ty chceš po mně víc a víc...
Smrt je tak krátká
... nemám nic...
Autor Churry, 23.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vénëa, vodnař, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí