Měsíček

Měsíček

Anotace: úloha Měsíce

Měsíček zaří na obloze, tak jasné a temné.
Ráno se ještě sklonil duze, večer je vše černé.
Měsíček vládne nad krajinou, všude je temno a klid.
Rano zas mraky po obloze plynou a probouzí se všechen lid.
Měsíček svítí už tolik dní krasných, osvětluje, vše kolem nás.
Měsíček je ztrážcem zamilovaných, bude svítit pořád a zas.
Autor DEgo, 31.07.2005
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí