Stromy

Stromy

Anotace: vis?

Víš
že stromy zjara
cudne zakryjí svou nahotu

/a břízy
jsou jako panny
s rozbrázdenou kůží/

víš,
že slunce
kreslí na listech
ornamenty soumraku

/krajinou páchnou
naše slova/

víš
že listy stárnou
a propadají se do času

/a velké staré smutné lípy
voní sladkou hnilobou/

víš
že stromy naze trčí k nebi
jako nemá výčitka

/víš, že chodím
přikládat tvář
na mé mladé staré nahé mé stříbrné
buky/

?
Autor Franti, 06.07.2008
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, adida, Churry, spare
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková lehounká a krásná! moc moc moc!

13.07.2008 22:41:00 | fialová

hrozne hezký...fakt;)

08.07.2008 19:16:00 | adida

Já taky..."o)

07.07.2008 22:11:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí