Bublinka

Bublinka

Anotace: foukni....

,, Proč, když fouknu
do bubliny
ona praskne
náhle zmizí
a já žiju
bez vší viny
ten svůj život
který běží
v delším čase
než byl její...

Ona v náhlém
zapomnění
rozpráší se
do molekul
vody, vzduchu...

A zas někdo jiný
do ní foukne
ona vzlétne
jak duhová kulička
zatoulaná v písku
má v sobě
čirou prázdnost
a odlesk
na povrchu
její život
závisí
jen na tvé mysli
a rychlém kroku...
Autor hedvička, 07.07.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí