lesu

lesu

Anotace: ...tajemství šeptané...

Sbírka: o přírodě

Modřence topí se v tůnce lesní,
jahody pošlapal prchlivý krok,
kapradí pomýšlí na to co nesmí,
na to ,že den je bez Tebe rok,

okouzlen nádherou, ulehám v trávě,
pod víčky ztěžklými nevnímám čas,
v ústech mám sladkost Tvých malin právě
a podléhám bezmocně kouzlu Tvých krás,

do spánku sladce mi bylinky voní,
šeptají tisíce slov omamných,
nad chvilkou marnivou rosu svou roní
a tajemství duše mé,
ukryjí v nitrech svých...
Autor chalcedon, 09.07.2008
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: okapovaroura, Bíša, Iva Borecká, danav, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básněnka je hmatatelně krásná...*

09.07.2008 08:01:00 | Iva Borecká

Kde je taková pohádka?

09.07.2008 00:15:00 | zrzka.69

kouzelné...

09.07.2008 00:13:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí