Medvěd

Medvěd

Anotace: Tenkrát jsem neměl čas říkat bojím, bojím!

Když potkal jsem prvního medvěda
koukal jsem na něj nevěda
chce-li mě jenom uhranout
neb hned mi nohu ukousnout.

Říkám mu medvěde nešťastný
vždyť já jsem úplně nemastný
co by jsi asi ze mě měl
kdyby jsi mě sežrat chtěl.

Asi bys vyschl jako já
svět nepoznal by medvěda
raději do lesa utíkej
a příště chuďasům pokoj dej.

...a mě taky.
Autor Šťoura, 16.07.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Copak medvěd vědět může
že je chuďas kost a kůže?
Tak si počká na cvalíka
ten tak rychle neutíká.

16.07.2008 11:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí