Cestování

Cestování

Anotace: Tak jsem se toulala celým světem:-)

Vůně dálek láká mě
moře, jeho vlny, kokosy na palmě,
ostrovy tak strašně vzdálené
lodě u břehu oceánů kotvené

Písečná bouře v Sahaře,
Eifelova věž na jaře,
v zimě zas rakouské Alpy
tak jezdím prstem podle mapy.

Nekonečnou krajinou se toulám
od moře, přes řeky a zpět k horám.
Hledím za obzor v Pise z šikmé věže
v Římě pak mrknu se na papeže

U moře sluníčko zahřeje,
láká mě Mys Dobré Naděje
míjím Raka i Kozoroha obratníka
však nejkrásněji je doma, večer u rybníka...
Autor Ninala, 15.08.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí