Dlouhou

Dlouhou

Anotace: Tajné podzimní setkání

Mám dneska schůzku se svým tajným snem
doma mě to nebaví, jsem tam nervózní
Je podzim, listí žloutne, mě to láká ven
odcházím pryč, jedu poslouchat tóny podzimní

Jdu po ulici a nikoho tam nevidím
čekám na nádraží chvíli pouhou
Vlak jede mi až za půl hodiny
a já tam sám - mám chvíli dlouhou

Jak tam stojím, vítr vane na mou tvář
z barevných stromů listí padat začíná
Mám v hlavě spoustu snů a v ruce snář
a s tím snářem se můj život prolíná

Vystoupím daleko za městem v údolí
tam, kde mám schůzku s tajnou touhou
Na místo, kde žít tolik nebolí
tam je každá minuta tak krásně dlouhou.
Autor Dessinateur, 24.07.2008
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Churry, Hannazka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná! ... taky mám srdce plné touhy! A hlavu plnou utajených snů.

A roboti do toho hlásí PoZoR!

24.07.2008 13:18:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí