O narcisce

O narcisce

Anotace: Jak se cítí květina,která je za oknem,vzhlíží do zahrady a nechápe, proč všechny ostatní jsou volné a ona ne...

O narcisce

Byla krásná, plná síly,
narciska, co uvadla.
Svázala ji, obemknula,
a pak vše jí ukradla.

Byla krásná, plná síly,
ta narciska jarní louky
Uvězněna, nevinná,
ji v květináči proklíná

Byla krásná, plná síly,
ta narciska schoulená,
Své květy k oknu napíná,
slunce se jí vysmívá.

Byla krásná, plná síly,
ta narciska, co uvadla.
Za tu, která pro svou pýchu,
bez ptaní ji okradla.
Autor d.i.z.z.y, 01.08.2008
Přečteno 609x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zinda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí