letní louka

letní louka

Anotace: pozvánka na letní louku, lehce vzdělávací :-)

Srpnová letní louka
má duše se raduje
všude je na co koukat
co kvete, poletuje

Barevná vřetenuška
s květem chrpy šušká si
pak přilétla ještě muška
pavouk na ni počká si

Modré něžné pavince
pěkně kvetou do krásy
musím říci mamince
půjde pro ně po práci

Všude spoustu okáčů
na květy usedají
patřím taky k boháčům
co tu krásu poznají

Je tu také modrásek
usedá na čertkusy
na cestu nic neptá se
sladký nektar okusí

Žlutý motýl s ostruhami
kdopak to je, kdo to poví
hraje všemi barvami
otakárek fenyklový
Autor sýc, 05.08.2008
Přečteno 435x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Borecká, WhiteSkull, Monsignore, 6thSun, carodejka, Psavec, igniss, Jenda P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásně motýlková"o)

16.08.2008 09:09:00 | Iva Borecká

moc děkuju za takový hezký kompliment:-)

07.08.2008 15:31:00 | sýc

Basen je moc krasna ,slova pluji , jak lehky zavoj ve vetru.

05.08.2008 21:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí