slunce

slunce

Anotace: nějak mi to poslední dobou nejde...

černá tma zvedla se,
zasvítil první paprsek,
to slunce dívá se na lidi,
a měsíček mu to závidí,
že neuvidí v plném jasu,
tu lidskou zrádnou chasu....

slabý svit rozsvítil se,
po kraji rozprostřel se,
ještě za horami se schovává,
naději na krásný den nedává,
po chvilce nad obzorem se celé zjeví
svoji sílu projeví...

dívám se na obzor a hledám,
první paprsek nikomu nedám,
cítím ho na tváři,
mám skvělý pocit,
jako bych byla na pláži,
jako by někdo ve mě procit...

vzbuzená horkostí, omamnou jasností,
zbavím se černých vlastností,
sladce se usmívám, do dálky hledím,
pod sluncem umdlívám, přesto ho vábím,
děkuji že zlato jsi mi dalo,
dlouze se mi již spalo...
Autor jarkaj, 18.08.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... horké obklady smutku ...
... mráz co zhřívá ... a slunce co chladí ...
... ozvu se Ti Jaruško ...

18.01.2007 14:47:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí