Zpěvy nespatřených tvorů

Zpěvy nespatřených tvorů

Anotace: ...hlasy nočních ptáků které otvírají brány do světů někde v nás...

Dál kouzelně zpívají ptáci
i když nevidíš, nepoznáš jací,
mámí tě příjemně tony,
lidem vzdálené na hony.

Podivné zvuky lehounce šálí,
snad abychom se sebe ptali,
co nám zdělují svým cizokrajným slovem (?)
a když pak ticho rozprostře své zbohem

Uniklo ti kouzlo nejstaršího zpěvu,
zakleté navždy do úsměvu,
zakleté navždy v nitkách času,
vždyt prchlivost, ta dodává krásu.
Autor Sh' Abůn, 11.08.2008
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, blue, Romana Šamanka Ladyloba, denebrin, Iva Borecká, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...*

12.08.2008 07:09:00 | Iva Borecká

...obsahově fajn,ale celek nějak nevyznívá

11.08.2008 23:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí