Zajíček...

Zajíček...

Anotace: houbičky,jo houbičky...bacha na ne..ja vim proc je nejim 8-)

Běží zajíc po lese..
Prsa vzpřímený...nese se..
Nosánek má nahoru..,
co to nese v batohu??
Našel hřiba jak svou nohu ( to nic moc),
utíká snim spěšně domů.
Udělat polívku rychle si musí,
než přijde manželka,tak ji zkusí.
Zajíček nabírá polívky celou lžíci,
oknem už vidí zaječici..
Ta rychle doběhne,
dveře rozrazí a křičí NE!
Nejez tu polívku, máš tam jedovatou houbu,
to já jsem nevěděla,co ty jsi za troubu..
Utrhneš mochomůrku a zdrháš domu,
dělat si polívku ještě k tomu..
Copak si neviděl ty tečku zrádný?
To přece není hřib,má to být jasný...
Zajíček zestárnul a veřte lidičky
i tohle zvířátko potřebuje brejličky...
Autor Natalie Kolářová, 22.08.2005
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejlepší je verš:nese hřiba jak svou nohu. Mě se to zdálo vtipný,takovej relax.

23.11.2005 20:24:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí