Víla z poslední zátoky

Víla z poslední zátoky

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

V poslední zátoce
padaly z útesů
víly a prastaré ovce
do vodopádu svých vlasů

A jedna jediná
ve tvářích stromů
do vln zahleděná
nechtěla skočit dolů

,,Odpusťte sestry mé
já nepoletím s Vámi
jednou se shledáme
ve svatojánské zemi"

I zaplakaly víly
,,sestříčko - sbohem "
volaly...
,,ať je ti život blahem"

Pak jasný oheň v kraji vzplál
a svolal mořské proroky
věčným domovem se stal
víle z poslední zátoky.
Autor Káňátko, 04.09.2008
Přečteno 461x
Tipy 8
Poslední tipující: Rytíř bláznovství, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, grázlík, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí