VARIACE NA PODZIMNÍ TÉMA

VARIACE NA PODZIMNÍ TÉMA

Anotace: Slunce se plíží do stínu polí...

Slunce se plíží do stínu polí,
za řeky, za stromy,
do tvých dlaní.

Netápám v mlhách,
před smečkou vlčí,

vždyť vede mě
světlo tvých lun

tvých snů

tvých nadějí...

Brzy spadnou první vločky
Autor Temnarka, 27.09.2008
Přečteno 533x
Tipy 9
Poslední tipující: Těšínský, Sarcas, brooklyn, Vampyrella, Pája Black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí