Babí léto II.

Babí léto II.

Anotace: z minulého víkendu ... bylo nádherně a tak mi to prostě nedalo ;-)

Jdeme spolu polní cestou přes návrší
včerejší déšť z korun stromů vánek suší
jdeme spolu polní cestou směrem ke hrázi
tichý vánek šeptá zemi léto odchází

Když se rána v mlhy halí dny se krátí
babí léto posílá vzkaz že se vrátí
když se rána v mlhy halí vzduch se ochladí
barvu listí keřů stromů podzim vyladí
Autor Sandra_T, 06.10.2008
Přečteno 576x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, Bíša, d---, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně pohodová báseň...*

15.10.2008 16:51:00 | Iva Borecká

Tech listu si vsimam, nadhera, hlavne kdyz jeste sviti slunce.

06.10.2008 20:13:00 | d---

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí