Járo (ty čuně) je jaro

Járo (ty čuně) je jaro

Anotace: Kdo by se netěšil/ třeba to vyjde rád bych si zahřešil/ až jaro přijde

Laskavé sluníčko krajinu ozáří
rozpustí závěje, pohladí po tváři
skřivánek zapěje, rozkvete petrklíč
zelená políčko a zima už je pryč

dívky se odhalí, oči se opijí
koukám se z povdálí jak se to vyvíjí
dech se mi zrychluje, celý jsem naměko
ku lásce chuť tu je, k Viagře daleko
Autor Mario de Janiero, 20.10.2008
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: zenge, denebrin, Psavec, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Daleko ani ne jako spíš draho.

20.10.2008 22:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí