Vítr

Vítr

Anotace: ...

Vítr hraje mi na prsty
Sedmnáct karet z kanasty
Rozfoukal po poli
Zítra slunce nás opustí
Podvazky červené nevěsty
Ten vichr povolí
Vítr hraje si s větvemi
Tajemství válí se po zemi
Dlážděné zlatem
Zítra hlupáci oněmí
Vichr zkouší své do re mi
Budiž nám platem.
Autor voedor, 02.11.2008
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí