Život na křídlech

Život na křídlech

Anotace: Nemusí to být jen smrt člověka co v nás vyvolává různe pocitty.

Jaké asi je na křídlech žít,
daleko od problémů lidí být.
Měl krásný život nevinný,
jako nemá člověk jedinný.

Mrtvé ptáčka tělo na zemi smutně leží,
malé děti si honem na něj ukázat běží.
Nevím co si od nich více přát,
snad aby konečně ptáčkovi pokoj mohli dát.

Malé děti smrt nechápou,
když se bojí bwží za tátou.
Mít jako ptáci život v oblacích,
i ten nejotrlejší musí být v rozpacích.
Autor Smrtak_Von_Agbar, 23.11.2008
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Judita, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné dílko

25.11.2008 21:12:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí