Jelení Vrchy

Jelení Vrchy

Anotace: ..

V sedle kobylím
plavu obilím
létem opilým
v klasušustění
na Vrších Jeleních
jsem možná poslední
co kolem polední
z cest prach zved
a naposled
zamával
tomu kraji
kde jako vlasy
větrem vlají
stromy nad hlavou

S Šumavou
láskou mou
s tou se loučím
a brečím jako ovce
tam dole na státovce...
Autor zenge, 07.01.2009
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Marfuša, Paulín, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Estátovka!

11.01.2009 11:54:00 | Mario de Janiero

Na Šumavě je moc krásně, v létě i v zimě.

07.01.2009 21:36:00 | Paulín

Joooo, coool,
běž na chodník
vytáhni kapesník
šumava ti mává

07.01.2009 17:51:00 | Im

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí