Iné Kafe a hovna

Iné Kafe a hovna

Anotace: ...

Já vydal se na sběr výkalů psích,
jinými slovy sraček, lejn či hoven,
Iné Kafe v uších, s taškou vycházím ven.

Krok, zašpinění podrážek svých,
plním tašku těmi hovny,
s vědomím:"Jen ony jsou mi rovny"

Nač si pokrytecky lhát, za nos vodit
vždyť ty exkrementy jsou více,
než kdejaká "milá" lidská líce.

Hovno nedokáže na sobě přetvářku zplodit,
lidi zůstávají lidmi, sračky sračkami,
z každé strany obklopen jsem smrdutými kastami.
Autor Edmond Kadad, 28.01.2009
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí