Motýl

Motýl

Anotace: Tak další kratičká...

Motýl si jen tak letí
Motýl si jen tak plachtí
Motýl si jen tak žije
Motýl si jen tak pije
Motýl si jen tak letí
Autor bettuš, 04.02.2009
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí