Sumec z Chlumce nad Cidlinou

Sumec z Chlumce nad Cidlinou

Anotace: Sumci ještě nevymřeli

Sbírka: Příroda

Sumec z Chlumce nad Cidlinou

Tuhle jsem byl na rybách¨
Zrovna nebraly
potvory vycítily
jsou jak splašený!

Nato jsem šel do hospody
Popít pivo točený
Rybám jsem vzal od cesty
Buráky a salám zkažený…

Přijdu zpátky
Prut se mrská!
Zasekl jsem a ejhle
Sumec 120 se hejbe!

Zabalil jsem nádobíčko
Sumce strčil do batohu
Abych chytil autobus
A pochlubil se u nás „Na rohu“

V autobuse je smradu dost
Lidé si ode mne odsedaj
Když vystoupím mám radost!!
Zjistím, že sumec uplaval…

Cestou domů z Chlumce
Ukradli mi sumce!
Sice smrděl jako slůně
Nikdo neuvěří té novině!

A tak chodím po dvorku
Vymýšlím si báchorku
Aby bylo srandy dost
Vymýšlím si pro radost!
Autor v.hercik, 06.02.2009
Přečteno 761x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mne sa táto báseň veľmi páči,super sa čítala, vtipná svieža, rezká...jednoducho super, fakt super:-)

12.02.2009 17:43:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí