Malíř podzim

Malíř podzim

Anotace: pro Kačenku....

Již rudá není na planetě
žlutá mezi rámy plátno zdobí.
Jen ta planá višeň,
svými tóny zlobí.
Roste si v závětří,
odmítá se svléct.
To kam vítr může,
už poodhalil víc.
Snad dokoupit bělobu,
na sněhové mraky.
Jo- a oranž,
na mrkev pro sněhuláky.
Tak ahoj podzime,
vítej ,,nízké,, slunce.
Co hřeje jen po obědě,
a to ještě na krátko.
Já vím jak si tě užít.
Ty taky.
Máš nový domov...
Mé zpětné zrcátko.
Autor puffka, 14.02.2009
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My tady vítáme jaro a ty se loučíš s podzimem :o), ale hezky se loučíš ...

14.02.2009 17:16:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí