Místo

Místo

Anotace: ...

Na mapě prstem
počítám obratníky,
hledám ostrůvky
a útesy.

Na mapě prstem
vyznačím cestu,
kterou se dám
kupředu.

Tam je to místo,
kde bych chtěla být...

A ejhle!
Ten strom poznávám...
Jabloň a švestky
z našeho sadu,
bílé květy jahod
a vůně trávy,
červené vrby na jaře
a svítivě zelený ozim...

Na mapě prstem
počítám vzdálenost
dva miliony mravenčích
kroků...
Autor voedor, 06.03.2009
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kapka, Tacca, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí