Světlo mezi krovy

Světlo mezi krovy

Anotace: .......Já jiskra nad plameny........

Světlo mezi krovy

Světlo mezi krovy,
černý kotlík, bílý popel,
studené ráno…

Kolik nocí, střípků tmy,
na levo i napravo,
kolik barev nad obzorem?

Otočím kruhem…
já, jiskra nad plameny,
mlha v údolí,
já, temná síň,
listí na podzim.

Přivolám vítr
a poletím nad krajem,
zamávám dolů, k zemi.

Lehnu si na pole,
na suché pole,
pustý úhor,
jako tráva spočinu.

Já, jiskra nad plameny,
prstýnek slunce,
já, dlouhý kruh,
suchá tráva.
Autor Im, 13.10.2005
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Oslice
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš z mého pohledu neobvyklý a zajímavý způsob myšlení, žádné klišé.

08.02.2006 14:46:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

dobrý!! Jo a dík za komentáře

24.10.2005 11:57:00 | Janika

Líbí moc.

13.10.2005 14:04:00 | takova

Líbí

13.10.2005 10:40:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí