Adolf, pes bez domova

Adolf, pes bez domova

Anotace: Toto dílo jsem zvěčnil na návštěvě u svého strýce v Rutland Vt. v USA, který má svého psa opravdu rád,ale bezdomovcem není!

Sbírka: Příroda

Adolf, pes bez domova

Ráno budí za úsvitu
Štěkotem se probouzím
K večeři pak máme husu
/v duchu/
Adolf, pes je nejlepším.

Štěkot jeho rozléhá se
Po údolí, po horách
Chodíme spolu na procházky
V nížinách, či výšinách.

Pes, je věrný přítel můj
Dostal jméno po vůdci
Jménem svým holebá se
Já pak nosím kapuci.

Jméno jeho nenosí se
Není moderní!
Každý za něj stydí se
Pes je neškodný!

Večer, pak když uleháme
Vrní ocáskem
Dobrou noc popřejem si
Přikrejem se kobercem…..
/jsem bezdomovcem/
Autor v.hercik, 24.03.2009
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí