Smrdí hnůj

Smrdí hnůj

Anotace: něco k zamyšlení

Sbírka: Příroda

Smrdí hnůj

Komu smrdí hnůj,
Tomu smrdí práce!
Potom na talíři
Jí maso v plné kráse!

Prasete se štítí
Podrbat ho nechce.
K večeři pak máme
Knedlík, zelí, vepřo!

Ohrnujem nosy
Nad mlékem kozím.
Zapáchá nám!
Holínky nosím…

Pijeme pivo
To voní ženám?
Žereme chemický sračky
Blížíme se urnám!
Autor v.hercik, 24.03.2009
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně hnůj voní, ten od koní nejvíc, a užila jsem si těch vůní. Takže ST!

24.03.2009 17:04:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí