Menstruace

Menstruace

Anotace: Co k tomu říct?

Návaly menstruace, rudá šmouha
tělesná defenestrace, lačná touha
vše co je na ženě pravé
to co nemůže lhát
rty, oči, vlasy plavé
či ňadra začínají zrát?
Hormony šílené,
tělesné otvory pleněné,
dnem i nocí.
Plné lásky, bezmoci.
Krvavé záplavy v měkký bílý hrob
usedly. Hop nebo trop!
Ha ty mocná přírodo bavíš se jistě dobře...
Když v těle ženy jako v sopce to vře.
Autor Edmond Kadad, 01.04.2009
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Emma Kulíková, Romana Šamanka Ladyloba, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní téma...úžasně napsané ...a pravdivé...

02.04.2009 07:11:00 | kuskus pruhovaná

Ouuu, zajímavé pojetí.

01.04.2009 23:20:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí