pouto s podzimem

pouto s podzimem

Anotace: ....

Potkal jsem na své pouti starce.
Měl zalité oči kapkami deště a jeho dlouhy plášt,šitý snad
tisícem kousku latek
vlál po větrujako by chtěl zakrýt celou zem.

Pohladil mě po tváři,
dávajíc mi hrst zralých jeřabin.

Od té doby jsem ho potkával každý rok.
Vždy milý,vždy laskavý ,vždy chladný...
Muj podzim
Autor Bubas, 15.04.2009
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, 6thSun, Kapka, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co vše člověk uvidí v jeřabinách...

15.04.2009 16:46:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí