Pošták

Pošták

Anotace: ...

Brouzdám se lesem a mé oči zachrańují
lesní plody od nemotorného pohybu
tápajících nohou.

Tu a tam zahledím se do korun stromů
a nechám si posílat větrným listonošem
pestrobarevná psaníčka z nebe.

Každé to psaníčko rozjasní mou duši.
A srdce,srdce vesele si buší.
Vždyť předem ví, a nejen tuší,
co v psaníčku psáno je.

Škoda,že jen jednou ročně
pošta létá velkoplošně.
Pošle nám úsměv v duši,lásku v srdci
a na štěstí nárok.
No,a zase za rok.
Autor Bubas, 17.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Indigo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podzim není mé oblíbené roční období, ale básen ho velice mile opisuje. :)

17.04.2009 11:13:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí