Májový déšť

Májový déšť

Anotace: a trošku bouře...

Z oblohy mraky visí
hromy s blesky se s burácením mísí
déšť líbá zemi, slastně mlaská
zem - uzardělá kráska
déšť zemi laská, ohnivý meč tasí,
smáčí jí vlasy
každá kapka - mucholapka
zem netečně přehlíží nespokojené hlasy
zem co dbát o svou pověst by měla
něžnými doteky deště nechá se vést,
rozkoší chvěje se celá
deštěm láska přelila se do ní
a ona štěstím může opět kvést...
Autor staruska, 20.04.2009
Přečteno 429x
Tipy 19
Poslední tipující: Harr, Bíša, kroužek, Tacca, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Holis, Sleepwalker, j.c., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká:ST

03.11.2009 14:19:00 | Holis

ten pocit z ní je užasný

23.06.2009 15:27:00 | Radek.oslov.Šafárik

kapky deětě hladí zemi,
kapky slov hladí duši...
***
Jiří senior

06.05.2009 09:29:00 | j.c.

...jak jemně se dá popsat bouřka !...ST !

20.04.2009 14:41:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí